fbpx

Vařím s láskou

Nová éra moderního, zdravého, chutného a přesto rychlého vaření
Speciality týdneMenu

Davidovo Bufík

Firemní akce

Rauty

Párty

Večírky

Degustace

SPECIALITY Z TRHANÉHO MASA

  • VEPŘOVÉ
  • HOVĚZÍ
  • KUŘECÍ

PRAVÉ FRANCOUZSKÉ CREPES

  • NA SLADKO
  • NA SLANO

TYROLSKÝ FLAMMKUCHEN

  • S TYROLSKÝM ŠPEKEM
  • RŮZNÉ VARIACE

PRAVÝ ŠVÝCARSKÝ RACLETTE

  • PŘÍMO ZE SPICIÁLNÍHO GRILU

Ochutnejte speciality evropské kuchyně

 11:00 do 15:00 je připraveno obědové menu 
 Po 13:00 si můžete pochutnat z nabídky sezónních specialit a stálého menu. ❤️
☎️ Chcete se najíst rychle? Zavolejte Davidovi dopředu a on Vám Vaše jídlo připraví na domluvený čas – 606 813 156 ☎️
▶️ Potřebujete si své jídlo vyzvednout? David Vám ho rád připraví i do krabičky. ◀️
 Dopřejte si dobré jídlo a přijďte si pochutnat. 

 Můžete také využít služeb SVÁČA Z KOLA (nejoblíbenější a zcela jedinečný rozvoz bašty na kolech v Českých Budějovicích), kteří vám objednávku přivezou.  

▶️OTEVŘENO I V PONDĚLÍ –  PO – PÁ 10:00 – 15:00 ▶️

Váš David

šéfkuchař

19.10. – 23.10.

PONDĚLÍ – PÁTEK
od 11:00 do 15:00
OBĚDOVÉ MENU

PONDĚLÍ

Krémová rajčatová polévka s parmezánovou tyčkou
50,- Kč
Pomalu, přes noc pečená vepřová krkovička se šťouchaným bramborem s pórkem, přelitá cibulovou meláží (omáčkou)
139,- Kč
Kuřecí prsíčko „supreme“ (prsíčko pečené s kůží a kostí) na krémovém dýňovém risottu
169,- Kč
fotografie pouze ilustrativní

ÚTERÝ

Krémová polévka z červené řepy a pečených jablek s vajíčkem a čerstvým koprem
50,- Kč
Kuřecí kousky v ragú z rajčat, oliv, artyčoků a mini cibulek, pečený brambor s rozmarýnem
139,- Kč
Plátky do růžova pečeného hovězího roastbeefu, bylinková bageta, malý salátek, vylepšená domácí tatarská omáčka
189,- Kč

středa

Francouzská cibulová polévka s koňakem a sýrovým toastem
45,- Kč
Čerstvé těstoviny s boloňskou omáčkou, čerstvou bazalkou a parmezánem
129,- Kč
Pomalu vařené hovězí z domácího chovu s omáčkou s čerstvým křenem a žemlovým špekovým knedlíkem
175,- Kč
fotografie pouze ilustrativní

čtvrtek

Kedlubnový krém ovoněný sezamovým olejem, špekové krutonky
50,- Kč
Restované bramborové šišky s kousky králičího hřbetu, stehna a kuřecích prsíček se slaninou, cibulí, čerstvým polníčkem a parmezánem
139,- Kč
Špagety s rybím ragú (kousky ryb, mušle, fenykl, rajčata, estragon )
179,- Kč
fotografie pouze ilustrativní

pátek

Pórkový krém s krutonky
45,- Kč
Ricotto – špenátové noky vlastní výroby v jemné sýrové omáčce s ořechy, gratinované rajče
129,- Kč
Plátky pomalu pečené kančí kýty s jalovcovou omáčkou, domácími špeclemi, karamelizovaným červeným zelím s jablky a skořicí, marinovaná hruška
199,- Kč

DOPŘEJTE SI DOBRÉ JÍDLO


Těším se na Vás.

David

fotografie pouze ilustrativní

Pro ty, co si nevybrali (po celý týden)

Jihočeská kulajda s koprovým pestem a vajíčkem

59,- Kč

Krémové risotto s lesními houbami ovoněné lanýžovým olejem (nebo na jiný způsob dle domluvy s Davidem

129,- Kč

Vepřový steak ( 200g) z kotlety s přílohou dle vlastního přání (salát, risotto, grilovaná zelenina atd.) prostě, co bude momentálně skladem k dispozici, stačí se opět domluvit s Davidem, který Vám mile rád vyhoví

179,- Kč

Domácí špekový knedlík s hříbkovou omáčkou

129,- Kč

Borůvková omáčka s vanilkovou zmrzlinou, nebo palačinkou

50,- Kč

Seznamte se také se stálou a sezónní nabídkou Davidova Bufíku.

Možnost využití prostoru naší restaurace 
k firemním akcím, soukromým oslavám, nebo degustačnímu menu o několika chodech
s kapacitou až šedesát osob.

Zapomeňte na představu nezdravého smaženého fastfoodu bez ducha, 
co dělají lidé bez srdce
a vztahu
k dobrému jídlu.

Toto je nová éra moderního, zdravého, chutného
a přesto rychlého vaření, 
které si můžete vychutnat
i na stojáka, bez čekání
a rezervací
v restauracích.

Speciality evropské kuchyně

Ochutnejte denně nové speciality evropské kuchyně.

U Davida se můžete nejen příjemně naobědvat, ale i uspořádat soukromou, nebo firemní párty pro 20 nebo i 200 lidí.

Zárukou je příjemné místo, skvělý raut nebo několikachodové menu, které Vám připraví David Bartáček, váš šéfkuchař s 20ti letou praxí v evropských hotelech a zaoceánských parnících.

Napsali o Davidovi

Vladimír Tůma

Davida znám léta, od jeho učednických let. Je na něm strašně znát, že s vařečkou projel kus světa. Prostě umí.
Naposledy jsem měl u něj telecí na víně a pozor, bylo lepší než moje. Ano, ptáte-li se, ten kluk fakt umí vařit.

Petr Stupka

Davida znám, tak říkajíc od jeho kuchařských začátků a mám radost, že z něho vyrostl opravdu velký a nadšený kuchař.
Vždycky mám radost, když spolu občas něco vaříme a rád si zajdu do jeho bufíku na něco dobrého.

Daniel Kopál

Davida jsem poznal na kuchařském pódiu na veletrhu GASTROFEST, asi před 18ti lety. Moderoval jsem jeho kuchařskou šou, ve které představoval pštrosí maso. Připravoval ho na různé způsoby
a bylo to opravdu strašně dobré.

Od té doby jsem ochutnal celou řadu originálních pokrmů z jeho kuchyně a nestačím se divit, kolik inspirace a zkušeností v sobě má.

Hluboce se klaním jeho kuchařskému umu a Vy si určitě něco od Davide dejte. Vlastně je to jedno co. Stejně Vám to bude chutnat, věřte mi. 🙂

Hodnocení návštěvníků 

Dlouho jsem se takhle luxusně nenajedl. Jídlo výborné, naprostá Topka. A ty dezerty 👍 Děkuji Davide!

 

Jakub Křepčík

návštěvník

Bezkonkurenčně nejlepší jídlo v ČB….pestrá nabídka vhodná i pro vegetariány, příjemná obsluha a maximálně profesionální přístup k vaření i péči o zákazníky  děkuji 

Jana

návštěvník

Chlapec, zavřený v mrňavém kamrlíčku, vytváří perfektní jídlo. Až si člověk říká, jak to na těch třech metrech čtverečních dovede. A dělá to neskutečně dobře a poctivě. Je jedno, jestli si berete pokrm s sebou, nebo si k tomu sednete přímo na místě, vždy dostanete všechno úplně v pořádku. Co mě velmi mile potěšilo, byly předehřáté talíře, což je věc, na kterou bohužel řada podniků zapomíná. Davide, děláš to dobře. Jen tak dál!

Jirka DjSmile Ježek

Vynikající a originální kuchyně, vždy odcházím naprosto spokojen a velmi často mě to jídlo tak nadchne, že o tom básním ještě několik hodin a dní poté 😉

Kreativní nabídka jídel · Skvělé jídlo · Denní speciality
Matěj Vodička

redaktor zpravodajství Český rozhlas CB

Rezervace – objednávky

Přijďte si vychutnat všemi smysly a chuťovými pohárky speciality od šéfkuchaře Davida Bartáčka.
Rádi byste si poseděli s přáteli, nebo rodinou u dobrého jídla? Chcete uspořádat rodinnou oslavu, nebo firemní večírek? Chcete připravit soukromý raut, svatební hostinu, nebo zajistit catering na míru
pro Vaší akci i mimo prostory Davidova Bufíku?
Jste jen malý krůček od splnění Vašeho přání.
Napište mi zde, nebo mne kontaktujte na telefonním čísle.
S největší radostí Vám Vaše přání splním.

5 + 1 =

Otevírací doba

10:00 - 15:00
Pondělí - Pátek

Další otevírací doba
dle rezervací
a programu na
Malé scéně Metropol.

Kontakt

606 813 156
david@davidovobufik.cz
Senovážné nám. 248/2
České Budějovice
Malá scéna Metropolu

Sledujte Davidovo Bufík